d’Ommerdiek is een gepassioneerde slijterij met liefde voor het vak en de dranken. Sinds 1973 voorzien wij onze klanten van de door hun gewenste soorten drank. Mede door onze persoonlijke betrokkenheid hebben de klanten een binding met onze slijterij en dat is wederzijds.

In onze sfeervolle winkel vind u 60m2 drankaanbod. Mede doordat wij niet aangesloten zijn bij vaste inkooporganisaties kunnen wij echt naar onze klanten luisteren en passen wij ons assortiment aan op de vraag vanuit de klanten.

In het verleden en tot op de dag van vandaag helpen wij zoeken naar de specifieke drank waar u naar op zoekt bent. Vaak herinnerend een bepaalde drank aan een (emotionele) gebeurtenis. Dit is voor ons nog een extra motivatie om ons nog meer in te zetten, op zoek naar het gewenste drankje.

Wij beschikken over de mogelijkheid om de bestelde dranken bij u thuis te bezorgen. Informeerbij ons naar de mogelijkheden.

Om het voor u als klant aantrekkelijk te maken ontvangt u bij iedere besteding Ringzegels. Zodra u een kaart vol heeft met Ringzegels ontvangt u hiervoor directe korting op uw volgende aanschaf. Het is zelfs mogelijk om de spaarkaarten in te leveren tegen contante uitbetaling.

Gehost door: B&S Media Internetmarketing | Alle rechten voorbehouden | Copyright Slijterij d' Ommerdiek